Kaimiņi izmisumā Bolderājā mītošas "vācējas" dēļ

tautaruna.lv 6.jūlijs 2019, 19:53
 
Ekrānšāviņš no video
Kāda Bolderājā esoša nama iemītniekiem raizes sagādājusi tur mītoša gados vecāka kundze. Izrādās, sirmgalve ir tā dēvētā "vācēja" un sanesto mantu dēļ pati vairs netiek pat savā dzīvoklī un guļ turpat atkritumos.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka dzīvesvietu no kaimiņienes vācējas dzīvokļa šķir sēta, lai gan smakai un grauzējiem tas nav šķērslis. Sirmgalve Valentīna pamesto mantu medībās dodas katru dienu.

Tā apmēram piecus gadus, taču kaimiņi norāda, ka pēdējais pusgads bijis īpaši kritisks, jo kundze vairs netiek savā dzīvoklī. Guļ turpat atkritumu kaudzē, bet dabiskās vajadzības nokārto pie koka, vēsta raidījums.

Rīgas pašvaldības policijā maijā saņemts iesniegums par atkritumu kaudzi, lai gan Valentīna norādījusi, ka tās esot viņai nepieciešamas mantas, uzsākta administratīvo pārkāpumu lietvedība par atkritumu apsaimniekošanas noteikumu pārkāpšanu. Reiz pašvaldības policijas darbinieki ar kundzes piekrišanu viņu nogādājuši patversmē.

Jānorāda, ka dzīvoklis ir pašvaldības īpašums, un īres līgums noslēgts uz nenoteiktu laiku, šobrīd gan esot uzkrājies parāds, taču parasti radinieki to apmaksājot.

Avots: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas