Račs sniedz ieteikumu nedienu māktajam Kivičam

tautaruna.lv 6.jūlijs 2019, 12:19
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Šonedēļ saviem sekotājiem sociālajā tīklā par kārtējām piedzīvotajām nedienām pastāstīja mūziķis Andris Kivičs, kurš vēl pirms kāda laika iesaistījās diskusijā par to, kāpēc mediji raksta par mirušām, Latvijā zināmām personām. Iespējams, šīs diskusijas dēļ sava veida padomu mūziķim sniedzis komponists Guntars Račs.

Vēl pirms tiešraides sākuma sociālajā tīklā facebook dziedātājs Andris Kivičs rakstīja, ka pārraides laikā diskutēs arī par latviešu mentalitāti. "Uz to mani pamudināja tautas dzejnieks Guntars Račs, apgalvojot, ka mirušo mākslinieku cieņa pēc nāves pret dzelteno presi neesot jāaizstāv," norādīja mūziķis.

"Andri, ja tu patiesi gribi izdarīt kaut ko labu mūsu aizgājušo draugu piemiņai, liec viņus mierā. Es nopietni," savā padomā norāda G.Račs.

"Par mentalitāti tavu un tev līdzīgo parunāšu. Par draugu nelikšanu mierā tev ir jāzvana Aijai Simsonei, ja Tu gadījumā nezini, pie kā jāgriežas. Un vēl man patīk, ka kaut kādā mistiskā veidā tev liekas, ka tu tagad rediģēsi manu tiešraižu saturu," atbildējis A.Kivičs.

Jau vēstīts, ka A.Kivičs sociālajos tīklos uzrakstījis savas pārdomas/vēstījumu, kas adresēts aizsaulē aizgājušo mūziķu Mārtiņa Freimaņa un Valtera Frīdenberga draugiem. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:51

Jaunākās diskusijas