Latviešu dziedātāja atklāj, ka kādreiz tikusi nežēlīgi apsmieta

tautaruna.lv 2.jūnijs 2019, 14:00
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
Šovā "X Faktors" iepazītā dziedātāja ar japāņu saknēm Alise Haijima vietnē Instagram atklāti pastāstījusi, ka bērnībā ļoti cietusi no apkārtējo cilvēku nežēlīgās izturēšanās.
"Man nemitīgi jautā: kāpēc tev ir TIK GARI NAGI? Kāpēc TIK GARŠ LAINERIS līdz deniņiem? Pastāstīšu jums stāstu. Reiz senos laikos dzīvoja meitene, kura no dzimšanas jau atšķīrās no citiem - vecāki no dažādas rases, kultūras un mentalitātes. Meitene sāka augt vienā rases pusē, vietējie bērni ar viņu negribēja draudzēties, jo viņai bija daudz gaišāki un sprogaināki mati nekā visiem: Viņa nav mūsējā!! Nevar nākt pie mums!. Meitene ienīda savus matus. Meitene mēģināja līdzināties. Lai kādu frizūru izveidotu, tāpat smējās par viņu, rādot ar pirkstu. Pagāja vairāki gadi, meitene pārvācās otrajā rases pusē. Meitene sapriecājās: Te ir meitenes, kurām ir tādi mati kā man! Taču vietējie bērni negribēja ar viņu draudzēties, jo viņai bija šaurākas acis nekā visiem," atminas dziedātāja.

Haijima stāsta, ka viņa mēģinājusi citiem līdzināties. Centusies krāsot acis tā, lai tās neizskatītos tik šauras, taču cerēto rezultātu neguvusi, jo citi par viņu tāpat smējušies un rādījuši uz viņu ar pirkstu. "Meitene ienīda sevi, savu izskatu, savu eksistenci, savu identitāti," atzīst dziedātāja.

Pārdzīvotais viņai kļuvis par mācību un tajā pašā laikā par spēku. Haijima saprata, ka nevienam nav jālīdzinās un ka viņa var izskatīties tā, kā pati vēlas.

"Meitenei patīk gari nagi - būs gari nagi. Patīk liels laineris - būs liels laineris. Meitene kļuva par sievieti, un neviens nespēj vairs aizskart. Viņa ir kļuvusi tik stipra, ka jebkādi aizvainojumi netraucē procesam, lai sasniegtu mērķus. Es, sieviete, saku paldies visiem, kas pateica “tu neesi mūsējā”, ka padarījāt mani tik stipru un dzīvē veiksmīgu," pateicas dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by HAIJIMA MUSIC Official (@alise_haijima) on

Jāatgādina, ka Haijimu plašāka auditorija iepazina Latvijas "X Faktora" otrajā sezonā, kur māksliniece izcēlās ar košu koptēlu. 2018. gadā debitējusi uz “Cabaret O!” lielās skatuves un izdevusi savu pirmo triloģijas singlu "Krāsas". Triloģija tiek turpināta ar otro singlu un video “Es meklēju”. Jaunā dziesma Haijimai radusies kā iedvesma brīdī, kad pati māksliniece nespēja saprast savu virzienu dzīvē, ikdienā, mūzikas industrijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas