Sieviete saņem atpakaļ pirms 10 gadiem nozagtu somu

tautaruna.lv 2.jūnijs 2019, 22:32
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kad zaglis uzlauza automašīnu un no tās paķēra rokassomiņu, Bekai Milsomai bija 18 gadi. Viņa par notikušo ziņoja policijai Lielbritānijā, taču garnadzis tā arī netika atrasts. Liels bija sievietes pārsteigums, kad viņa pēc 10 gadiem saņēma somiņu atpakaļ ar visiem dokumentiem. To bija atradis kāds vīrietis, vēsta "Daily Mirror".
Sieviete stāsta, ka sākotnēji viņa bijusi ļoti šokēta un nespējusi noticēt, ka viņas rokassomiņa ir atrasta. Tajā atradušās visas vecās, nobloķētās bankas kartes un autovadītāja apliecība.

Šis gadījums viņai liek domāt, ka pasaulē ir arī labi cilvēki. Beka ir ļoti pateicīga un jūtas kā īsta veiksminiece, jo atguvusi somiņu, taču satraucas, ka veiksme viņai drīz var uzgriezt muguru.

Sieviete arīdzan vēlas pateikties viņas personīgo mantu atradējam, kā arī grib uzzināt, kur viņš rokassomiņu atradis.

Beka, atceroties to dienu pirms desmit gadiem, kad somiņa tika nozagta no viņas automašīnas, saka: "Es biju devusies prom apmēram uz 20 minūtēm. Atvērtās mašīnas durvis šūpojās un bija atstāta kādu aculiecinieku zīmīte, kurā bija sacīts, ka viņi ir iztraucējuši kādu, kas zaga manas lietas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas