"Kārtīgi noārdījusies esmu tikai vienu reizi!"; kā pēc dzemdībām klājas Dvinskai?

tautaruna.lv 29.maijs 2019, 15:15
 
Instagram/ekrānšāviņš
LNT ētera personība Rūta Dvinska nesen pasaulē laida vēl vienu meitiņu, kurai tika dots vārds Dora. Dvinska vietnē Instagram saviem sekotājiem atklājusi, kā tas ir mainījis ģimenes ikdienu.
"Nezinu, kad un kā mūsu plānošana nogāja greizi, bet tā nu ir sanācis, ka abas meitenes nāca pasaulē laikā, kad risinās nozīmīgi sporta notikumi. Kad dzima Grieta, bija kaut kāds pārākais basketbola čempionāts un, līdz ar Doras piedzimšanu, sākās PČ hokejā. Lieki piebilst, tas ir Kaspara karstākais darba laiks. Kopš Doras pirmās dzīves dienas viņš bijis darbos līdz ausīm, un aprast ar jauno situāciju nav bijis nemaz tik viegli, jo īpaši katru rītu, kad viņš aizbrauc uz darbu puspiecos no rīta, un es palieku ar viņām abām, kurām nereti miedziņā ir kāds caurumiņš un vajag uzmanību, un vajag abām reizē, protams. Es vēl nemāku ar abām reizē," atzīst Rūta.

Divu meitu māmiņa norāda, ka nav, par ko sūdzēties, jo viņai ir vislabākā atbalsta komanda, taču nudien nav viegli. Tostarp Rūta jūtas lepna par to, ka divarpus nedēļu laikā savaldību zaudējusi tikai vienu reizi. Vīrs pirms iziešanas esot uzvilcis nepareizās zeķes.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Ziņu meitenes ģimenē jau aug pusotru gadu veca meitiņa Grieta.

Iepriekš ziņojām, ka Rūtu pamatīgi sadusmojuši nelabvēļi, kuri sociālajos tīklos nespēj nomierināties par sievietes gaišajām uzacīm. Cilvēki pat aicina viņu "savest kārtībā" savu izskatu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas