Šarmantā Lelde Ceriņa pastāsta par savu īpašo dienu

tautaruna.lv 29.maijs 2019, 15:29
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Šarmantā TV personība un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa vietnē Instagram publicējusi skaistu fotogrāfiju no savas kāzu dienas, atklājot, ka todien viss nebūt nav noritējis pēc iepriekš iecerētā plāna.
"Šo ierakstu vēlos veltīt visiem tiem, kuri jau pošas īpašajai dienai! Pirmkārt, par tēmu - svars. Līgavas par to tiešām pārmērīgi raizējas, un tas arī tiek attiecīgi kultivēts medijos. Es personīgi savā kāzu dienā svēru + 4kg, un apsvēru domu kleitu palaist brīvāk, nevis iešūt. Jā, tas varbūt nebija mans ideāli iecerētais svars, bet tas ne mirkli nelikta uztraukties un šajā dienā justies mazāk laimīgai!" atminas daiļava.

Viņa stāsta, ka teju visu jauno pāru prātā ienāk doma - ja nu kaut kas noies greizi? Ceriņa atzīst, ka tā patiešām mēdz būt, taču tas nevar izjaukt šo skaisto notikumu. Arī viņas kāzu dienā viss nav noritējis pēc plāna, piemēram, mičošana sākusies stundu vēlāk un iecerētā saulrieta vietā bijusi tumsa. Tomēr tas neatturējis jauno pāri no dejām un svētkiem, vienkārši baudot mirkli.

"Mati kādā brīdī būs izpūrušāki vairāk, kā vēlētos, grims vietām vairs nebūs tik perfekts, jo, skatoties vecvecāku acīs, pašam būs notecējusi asara... un tas viss tik ļoti iederēsies! Tieši tā tam arī jābūt, lai varētu doties mēnesi garā atvaļinājumā, pirms tam ļoti daudz strādājām un nepietika laika medusmēneša plānošanai. Mēs nopirkām lidojuma biļetes, norezervējām pirmās 2 naktis un pārējās 3 nedēļas improvizējām. Un tas bija pats labākais!" atklāj Ceriņa.

Viņa norāda, ka kāzas jāsauc par “perfekto dienu” nevis tāpēc, ka viss norit kā pa diedziņu, bet gan to neaizmirstamo emociju dēļ, kuras saņemsiet viens no otra un saviem mīļajiem.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Māksliniece Ieva Bondare komentārā paudusi, ka Ceriņa savā īpašajā dienā bijusi ļoti skaista: "Visskaistākā!!! Viss bija perfekti un no visas sirds! Ļoti, ļoti!!! Samīļoju!"" Arī TV personība un dažādu pasākumu vadītāja Anna Rozīte atzinusi, ka viss ir pateikts ļoti forši un skaisti. Vairākas citas dāmas norādījušas, ka Ceriņas kāzu dienas stāsts varētu būt ļoti noderīgs jaunajām līgavām, arīdzan dalījušās atmiņās par savu īpašo dienu.

Jau vēstīts, ka TV raidījuma vadītāji Lelde un Aivis kāzas svinēja pērnā gada maijā. Par laulību ceremonijas vietu tika izvēlēts Dobeles Ceriņu dārzs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas