Pirmā sieva atklāj neglaimojošus faktus par Meganas Mārklas tēvu

tautaruna.lv 11.maijs 2019, 19:16
 
AFP/ SCANPIX
Lai gan Meganas Mārklas tēvs Tomass pēdējā gada laikā nav kautrējies kritizēt savu slaveno meitu Meganu un viņas vīru Hariju, izrādās, pats Tomass nav bez grēka. Viņa pirmā sieva Roslina Mārkla atklājusi neglaimojošus faktus par bijušo mīļoto.

Lai gan kopš brīža, kad plašāka sabiedrība uzzināja par prinča Harija un Meganas attiecībām Roslina atteikusi intervijas medijiem, vairs viņa nevēlas klusēt un iesaka Meganai neatjaunot sakarus ar savu tēvu.

Medijs "The Mirror" vēsta, ka Roslina un Tomass Mārkls apprecējās 1964.gadā. Bijusī Tomasa sieva norāda, ka viņu attiecību laikā vīrs bijis ļoti nevērīgs, ļaunprātīgs, turklāt krāpis viņu ar kādu radinieci.

Tā vietā, lai rūpētos par bērniem, viņš bieži atradies ārpus mājas, turklāt Roslinai pat nācies zagt pārtiku, lai pabarotu bērnus. Pāris izšķīrās 1975.gadā.

Jau vēstīts, ka preses uzmanība Tomasam Mārklam pastiprināti pievērsta pēc tam, kad viņš neilgi pirms Meganas un Harija kāzām paziņojis, ka veselības problēmu dēļ uz tām nevarēs ierasties. Pēc tam viņš medijiem vaļsirdīgi stāstījis, ko telefonsarunā pārrunājis ar Saseksas hercogu. Kopš tā laika Megana nav tikusies ar tēvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas