Virsnīte: Mums tikai šķiet, ka esam lūzeres, kurām ir jāizpatīk citiem

tautaruna.lv 27.marts 2019, 15:40
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram visai bieži mēdz dalīties ar vērtīgām atziņām, ceļojuma iespaidiem, aicinot aizdomāties arī citus par savu dzīvesveidu un vietu šajā pasaulē. Tagad viņa savā jaunākajā ierakstā aicina citas daiļā dzimuma pārstāves uzdrīkstēties un rīkoties, pat ja māc šaubas.
"Vai, skatoties uz savu atspulgu spogulī, tu redzi par sevi pārliecinātu sievieti, kura neraustās kā apšu lapa, vai tomēr attēls ir izplūdis un miglains, jo sieviete, kas lūkojas pretī, īsti nezina, ko vēlas? It kā nojausma ir, taču drosmes nepietiek mainīt un darīt," stāsta Virsnīte.

Viņa atklāj, ka šo sajūtu ļoti labi pazīst. Virsnīte šādā situācijā bijusi ne vienu reizi vien un mēdz tur nonākt atkal no jauna, jo viņai pietrūkst pārliecības, ka viņa var.

Virsnīte klāsta, ka viņai atmiņā palikuši spilgti vārdi no kādas telefonsarunas. "Un dienas beigās, kad tev atklās to visu skaistumu, kuru tu varēji radīt, to dzīvi, kādu tu varēji dzīvot, ja nebūtu nobijusies un rīkotos, tu pati sevi aizsūtīsi uz ellīti, jo neko no tā neizdarīji, jo baiļojies un šaubījies. Mīļās, mums tikai šķiet, ka neko vairāk neesam pelnījušas, mums tikai šķiet, ka esam lūzeres, kurām ir jāizpatīk citiem, ka tikai būtu miers. Tomēr es ceru, ka jūs saprotat, ka ar klēpī saliktām rokām dzīve jums nepasniegs pilnu trauku ar dāvanām, ir jāpieceļ sava pēcpuse un jāuzdrošinās," viņa aicina.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka nesen Virsnīte stāstīja, ka kopš pirms 10 gadiem kļuvusi par mammu, dzīve ir ir krietni mainījusies un ir nemitīgi karuseļi.

Jāatgādina, ka Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:11

Jaunākās diskusijas