"Lauku sētas" dalībnieks: Anglijā iebraucējam joprojām ir iespēju pilna

tautaruna.lv 27.marts 2019, 17:41
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Lielbritānijā dzīvojošais TV šova "Lauku sēta" dalībnieks Ingars Babčuks uzskata, ka, lai arī valsts tuvojas "Breksita" finālam, tā ir iespēju pilna zeme iebraucējiem
"Es laikam neesmu kā citi, jo, stājoties spēkā breksitam, nejūtu īpašas pārmaiņas. Šeit, Anglijā, jūtos ļoti labi. Varbūt tāpēc, ka mana otrā pusīte ir Lielbritānijas tautības, varbūt, tāpēc ka īsti pēc Latvijas neilgojos. Es noteikti nejūtu cenu kāpumu veikalos. Ja nemaldos tā pati maize maksā ap 60- 70 centi (lētākā). Bet Latvijā jau ir tas pats,” sarunā ar Skaties.lv stāsta Ingars.

Jau ziņots, ka "Saimniekšova" zvaigzne Magone un "Lauku sētas" dalībniece Aija Dembovska situāciju Lielbritānijā raksturoja pretēji - cenas veikalos aug un atmosfēra nav no patīkamākajām.

Ja kaut kas esot dārgāks, iespējams, tā esot īre, taču viss atkarīgs no tā, kur dzīvo - iespējams atrast mājvietu par ļoti saprātīgu cenu, norāda Ingars: ”Es un Olivers dzīvojam pašā pilsētas centrā, tāpēc mums ir dārgāka īre. Aptuveni 600 Lielbritānijas mārciņu. Tie, kuri dzīvo nomaļāk, maksā mazāk. Bet man patīk dzīvot pašā centrā."

Pēc tam, kad Lielbritānijas parlaments "Breksita" turpmākās stratēģijas noteikšanu ņēmis savās rokās, tālākie notikumi var attīstīties saskaņā ar dažādiem scenārijiem.

Lielbritānijai jāizšķiras starp četriem pamatvirzieniem - premjerministres Terēzas Mejas panāktās "Breksita" vienošanās atbalstīšana, izstāšanās no Eiropas Savienības bez vienošanās, "Breksita" atlikšana uz ilgāku laiku vai atteikšanās no "Breksita" vispār.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:05

Jaunākās diskusijas