Paskati tik! Kiviča koncertā Skulme uzklūp Endziņam

tautaruna.lv 1.marts 2019, 10:19
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms dažām nedēļām par "viltus ziņu" tēvu dēvētais Niks Endziņš uz cīņu izaicināja mūziķi Andri Kiviču. Zināms, ka boksa mačs notiks jau 9.martā, taču abi pamanījuši saķerties kādā no viņa koncertiem.
Aculiecinieku uzņemtajos kadros redzams, ka Niks Endziņš ieradies uz kādu no Vecrīgā notiekošajiem Andra Kiviča koncertiem. Tas pamatīgi saniknojis gan mūziķi, gan viņa sirdsdāmu Lieni Skulmi, kura nav kautrējusies N.Endziņam norādīt, ka jādodas prom. Aculiecinieku uzņemtajos kadros redzams, kā gan Liene, gan Andris mūziķa boksa pretiniekam velta neglaimojošos vārdus, turklāt Liene pamanās vēl viņu arī pamatīgi pagrūstīt. Video, kas ievietoti sociālajā tīklā facebook apskatāmi šeit.

Jau vēstīts, ka A.Kiviča un N.Endziņa cīņa notiks klubā "Godvil" un uz to jau ir nopērkamas biļetes. Tiesa, N.Endziņš, kurš sācis arī trenēties, lai uzvarētu mačā, dabūjis pamatīgi ciest no sava treniņu partnera. Tikmēr arī mūziķis Andris Kivičs turpina publicēt video, kurās vēsta par gaidāmo cīņu un to, kā pārmācis N.Endziņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas