“McDonald’s” Latvijā meklē 300 jaunu darbinieku

tautaruna.lv 1.marts 2019, 17:13
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Attīstot restorānu tīklu un izvēršot darbību Latvijā, “McDonald’s” pieņems darbā vairāk nekā 300 darbinieku. 250 darba vietas tiks piedāvātas īpaši vasaras sezonai, bet 50 jaunas darba vietas “McDonald’s” nodrošinās līdz ar jauna restorāna atvēršanu. Darba vietu piedāvājums ir īpaši pielāgots jauniešiem, lai sniegtu viņiem pirmo darba pieredzi un nodrošinātu platformu karjeras un personības izaugsmei.

“McDonald’s” restorānu darbību Latvijā nodrošina gados jaunu darbinieku komanda: 85% no visiem 660 “McDonald’s” uzņēmuma darbiniekiem Latvijā ir jaunāki par 34 gadiem, savukārt, 63% darbinieku - jaunāki par 24 gadiem. Restorānu darbinieku vidējais vecums ir 23 gadi, bet restorānu vadītājiem - 29 gadi. Daudziem no viņiem tieši “McDonald’s” ir bijusi pirmā darba pieredze.

Jauniešiem “McDonald's” piedāvā elastīgu darba grafiku, kas ļauj izvēlēties vispiemērotāko darba laiku atbilstoši lekciju grafikam augstskolā un apvienot praktisko pieredzi ar mācībām. “McDonald's” piedāvā arī plašas iespējas strādāt nepilnu slodzi. Šobrīd 80% “McDonald’s” darbinieku strādā nepilnu darba laiku.

Internetā šobrīd atrodamajos sludinājumos lasāms, ka stundas likme (bruto): 3.95 līdz 4.15 eiro

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas