Bailēs par sievietes dzīvību policija Rīgā izsauc specvienību; kas notika?

tautaruna.lv 1.marts 2019, 7:00
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Brīvdienās Rīgas pašvaldības policisti Grīziņkalnā saņēma mājas iedzīvotājas ziņu par to, ka vienā no pirmā stāva dzīvokļiem norisinoties konflikts, un dzirdēti kādas sievietes saucieni pēc palīdzības. Dzīvokļa otrpus durvīm bija dzirdami kādi nesaprotami trokšņi, taču mitekļa saimnieks nebūt nevēlējas sastapties ar policistiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Arī kāda kaimiņiene neslēpa, ka konkrētajā dzīvoklī nereti notiekot dažādi skaļi ķīviņi un bļaustīšanās. Papildu satraukumu radījis fakts, ka iepriekš dzirdētā sievietes balss apklususi, un arī dzīvokļa saimnieks uz klauvējieniem vairs nav atbildējis.

Lai pārliecinātos, kas notiek dzīvoklī, policisti piedzinuši tuvāk dzīvokļa logiem pašvaldības policijas busiņu un centās ielūkoties dzīvoklī caur logiem. To redzot, dzīvoklī esošais vīrietis centies aizklāt logus ar aizkariem.

Ņemot vērā, ka pastāvēja pamatotas bažas par sievietes veselību un drošību, uz notikuma vietu tika izsaukti kolēģi no Valsts policijas un pie sirmā vīra namdurvīm “pieklauvējusi” specvienība, vēsta raidījums.

Dzīvoklī atklājies, ka viss nemaz nav tā, kā varētu šķist - pensionāra dzīvesbiedrei viss bijis kārtībā un viņa vien nav varējusi par to paziņot, jo kungs noliedzis iet pie durvīm.

Savukārt pats pamatīgi aizkaitinātais vīrs pēc īsas sarunas uzaicināts līdzi uz policijas iecirkni, kur policisti tālāk lems, vai šajā vakarā sastrādātais ir uzskatāms par kādu pārkāpumu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas