Atklājies, kas izraisīja nesaskaņas starp hercogieni Ketrīnu un prinča Harija mīļoto

tautaruna.lv 2.decembris 2018, 14:45
 
Reuters/Scanpix
Kāds iekšējais britu karaļnama avots atklājis, ka nesaskaņas starp prinča Viljama sievu un trīs bērnu māti Kembridžas hercogieni Ketrīnu un prinča Harija sievas Saseksas hercogieni Meganu aizsākušās pērnā gada Ziemassvētkos, kuros abas dāmas esot sastrīdējušās, vēsta britu "Mirror".

Pagājušajā nedēļā izskanēja ziņas, ka princis Harijs ar sievu Meganu pametīs Kensingtonas pili un dzīvos atsevišķi no karaļnama. Tika uzskatīts, ka nesaskaņas radušās starp prinča Viljama sievu Ketrīnu un ģimenes jaunpienācēju amerikānieti Meganu.

Kāds avots britu medijiem atklājis, ka pagājušajos Ziemassvētkos, kad princis Harijs ģimeni iepazīstinājis ar savu izredzēto, bijusī amerikāņu aktrise nav jutusies pilnībā laipni sagaidīta.

Lai uzlabotu gaisotni starp abiem brāļiem un viņu mīļotajām, princis Čārlzs centies nesaskaņas novērst, uzaicinot abus pārus uz kopīgu tikšanos prinča Viljama un Ketrīnas lauku mājās.

Tas gan neesot izdevies un līdz ar prinča Harija un Meganas Mārklas ierašanos starp pāriem izvērties skandāls. Mājas kalpotāja medijiem izklāstījusi, ka hercogienei Ketrīnai, kura tad bija stāvoklī ar princi Luisu, bija strīds ar Meganu.

Domstarpības saīsinājušās, kad Megana princim Harijam sūdzējusies, ka viņa tikusi "izslēgta" no ģimenes. Princis Harijs meties aizstāvēt Meganu, bet troņa mantinieks Viljams - Ketrīnu.

Saskaņā ar avotu teikto, šī nav pirmā reize, kad Meganas attieksme radījusi saspringumu ģimenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:07

Jaunākās diskusijas