Zināms, kad karaliene Elizabete II uzzinājusi, ka Megana gaida mazuli

tautaruna.lv 15.oktobris 2018, 20:10
 
SCANPIX
Pirmdien, 15.oktobrī, teju piecus mēnešus pēc precībām par ģimenes pieaugumu paziņoja princis Harijs un viņa sieva Megana. Lielbritānijas mediji noskaidrojuši, kad par gaidāmo mazmazbērnu uzzinājusi karaliene Elizabete II.

Lai gan varētu šķist, ka karaliene par gaidāmo bērniņu informēta jau labu laiku, izrādās, ka viņa tāpat kā pārējie karaļnama pārstāvji par priecīgo notikumu uzzinājusi vien pagājušajā piektdienā. Princis Harijs un Megana skaistos jaunumus paziņojuši pēc princeses Eiženijas kāzu ceremonijas.

Mazbērna nākšanu pasaulē nevar sagaidīt arī Saseksas hercogienes mamma Dorija.

Anonīms karaliskās ģimenes avots "The Mirror" atklājis, ka visi karaļnama pārstāvji ir ārkārtīgi priecīgi un veltījuši apsveikumus Meganai un Harijam. Tāpat mazbērna nākšanu pasaulē nevar sagaidīt arī Saseksas hercogienes mamma Dorija. Tiesa, nav zināms, vai Megana par gaidāmo bērniņu iepriekš pastāstījusi tēvam Tomasam, kurš neilgi pēc meitas kāzām ar princi Hariju sniedzis medijiem vairākas pretrunīgas intervijas.

Jau vēstīts, ka arī grūtniecības laikā Saseksas hercogienei nāksies ievērot vairākus karaliskos likumus, kas attiecas uz ceļošanu, ārstu aprūpi u.c.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas