Pierīgā, iespējams, noticis bērna nolaupīšanas mēģinājums; policija skaidro situāciju

tautaruna.lv 15.oktobris 2018, 14:30
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Oktobra pirmajā nedēļas nogalē Pierīgā, iespējams, noticis bērna nolaupīšanas mēģinājums, vēsta LTV "Dienas ziņas".

Ziņu raidījums atsaucās uz ierakstu sociālajā tīklā Facebook, kas vēsta, ka 7. oktobra vakarā, netālu no Dārziņu pieturas Pierīgā, bērns devās mājās uz ciematu Mežezeri. Pēkšņi tuvumā apstājās automašīna, iespējams, mikroautobuss, no kuras izkrita rotaļlieta. Vaditājs lūdzis bērnam pacelt to un nolikt mašīnas aizmugurējā sēdeklī. Tomēr bērns atteicās un sāka bēgt. Vadītājs sekoja viņam, bet nevarēja panākt, svētdien ziņoja "Dienas ziņas"

"Kopumā bija trīs gadījumi. Par diviem gadījumiem mēs jau varam droši pateikt, ka tik tiešām mēģināja bērniem piedāvāt savu palīdzību. Kā viņi paši, sniedzot paskaidrojumus, min, ka viņi ierauga bērnu, kurš stāv uz ielas, un viņiem paliek žēl un bail. Līdz ar to viņi gribēja palīdzēt. Tur pamata uztraukties nav," pastāstīja Salaspils Iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Ļena Keine-Kaštaļjana.

Trešā gadījuma autovadītāja identitāte vēl tiek skaidrota. Kā norāda policija pārstāve par šāda veida "palīdzības sniegšanu" var draudēt administratīvā atbildība. "Normāls cilvēks uzdos jautājumu, attaisīs durvis vai logu un uzprasīs, vai tev gadījumā nav nepieciešama palīdzība, bet nekādā gadījumā nerādīs nekādas mantas un tālākā gaitā nesāks skriet," LTV skaidro Keine-Kaštaļjana.

Avots: Dienas ziņas

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas