Ko Šumahera draugs atklāj pēc ciemošanās pie slavenā sportista?

tautaruna.lv 15.oktobris 2018, 7:13
 
SCANPIX
Pirms vairākiem gadiem slēpojot Francijā slavenais F1 sportists Mihaels Šumahers guva smagu galvas traumu. Kopš notikušās nelaimes piederīgie klusē par sportista stāvokli, tomēr tuvu viņu draugu teikts medijiem liek secināt, ka viss šobrīd, iespējams, nav tā, kā ģimene vēlētos.

Bijušais "Ferrari" F-1 komandas vadītājs Žans Tods, kurš ir arī tuvs Šumahera ģimenes draugs, medijiem pastāstījis, ka ciemojas pie sportista aptuveni divas reizes mēnesī.

"Es mīlu Mihaelu."

"Es mīlu Mihaelu. Es redzu viņa ģimeni. Es vēlētos, kaut situācija būtu savādāka," izdevumam "The Times" norādījis Ž.Tods. Lai gan sīkāka informācija par slavenā sportista veselības stāvokli netiek atklāta, ka Ž.Tods uzsver, ka slavenais sportists ir viens no svarīgākajiem cilvēkiem viņa dzīvē.

Jau vēstīts, ka pirms vairākiem mēnešiem kāda ģimenei pietuvināta persona izdevumam "Paris Match" norādīja, ka sportists turpina atveseļošanos mājās pie Ženēvas ezera. Reizēm, kad sportistu apsēdinot ratiņkrēslā, pagriežot ar skatu pret kalniem, Mihaels raud.

Savukārt šī gada jūlijā neiroķirurgs Stīvens Laurenss intervijā izteicies, ka sportista fani nevar gaidīt viņa atgriešanos. Vēl vairāk - diez vai Mihaels kādreiz pilnībā atgūsies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas