Izskan baumas, ka Megana Mārkla gaida mazuli

tautaruna.lv, Rita Lazda 9.septembris 2018, 19:13
 
SCANPIX
Otrdienas vakarā Saseksas hercogiene Megana kopā ar vīru, princi Hariju apmeklēja kārtējo saviesīgo pasākumu. Interesanti, ka tieši pēc tā izskanējušas baumas, ka 37 gadus vecā aktrise gaida mazuli.

"The Sun" vēsta, ka baumas radušās pēc tam, kad Megana iemūžināta skaistā dizainera Džeisona Wu kleitā. Lai gan karaļnams šīs baumas nedz apstiprina, nedz noliedz, kāds anonīms avots ASV medijam "Daily Star" atklājis, ka Saseksas hercogienes mamma Dorija jau apmeklējot jaundzimušo aprūpei veltītus kursus.

Pēc mazuļa nākšanas pasaulē Meganas mamma plāno pārvākties uz Lielbritāniju.
Tiesa, mācības teju katru dienu notiekot 62 gadus vecās Dorijas mājvietā. Tā viņa izvairoties no liekas uzmanības. Zināms arī, ka pēc mazuļa nākšanas pasaulē viņa plāno pārvākties uz Lielbritāniju.
Jau vēstīts, ka iepriekš atklāts, ka Dorija šajā vasarā arī ilgstoši uzturējusies Lielbritānijā, kur pēc notikušajām prinča Harija un Meganas kāzām atbalstījusi meitu brīžos, kad medijos kārtējo reizi publicēta neglaimojoša informācija, ko atklājis viņas tēvs Tomass.
Princis Harijs un Megana Mārkla apprecējās šī gada 19.maijā. Pēc kāzām pāris dēvējams par Saseksas hercogu un hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:33

Jaunākās diskusijas