Anonīms avots atklājis rūpīgi glabātu Meganas Mārklas noslēpumu

tautaruna.lv 9.septembris 2018, 15:15
 
SCANPIX
Šī gada 19.maijā daudzviet pasaulē tūkstošiem fanu sekoja līdzi Lielbritānijas prinča Harija un viņa mīļotās Meganas Mārklas kāzām. Arī pēc laulību ceremonijas interese par abu dzīvi nav rimusi, un medijiem tiek atklāta arvien jauna informācija par aktuālo.
Lai gan visu šo laiku gan karaļnams, gan pati Megana vairījusies komentēt notiekošo, kāds anonīms avots medijam "The Sun" atklājis rūpīgi glabātu noslēpumu.

Vien dažas dienas pirms kāzām tapa zināms, ka it kā slimības dēļ tajās nepiedalīsies Meganas tēvs Tomass. Lai gan spekulācijas par to, vai kungs patiesi bijis slims nav rimušās, lielāku uzmanību piesaistījušas viņa sniegtās intervijas medijiem. Tajās viņš gan atklājis, ko runājis telefonsarunas laikā ar Meganas vīru Hariju, gan to, ka nesaprot, kāpēc ar viņu nevēlas tikties Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Viņš nav kautrējies pastāstīt, ka viņa slavenā meita, kas pēc kāzām dēvējama par Saseksas hercogieni, lūgusi, lai viņš pārtrauc komunikāciju ar viņas pusmāsu Samantu.

Lai gan visu šo laiku gan karaļnams, gan pati Megana vairījusies komentēt notiekošo, kāds anonīms avots medijam "The Sun" atklājis rūpīgi glabātu noslēpumu. Izrādās, ka laikā, kad presē parādījušās Tomasa intervijas, pie Meganas Lielbritānijā slepeni ieradusies viņas mamma Dorija, kura meitu atbalstījusi visu šo laiku.

Tāpat zināms, ka karaļnama pārstāvji jau rūpīgi apspriedušies, kā tālāk rīkoties. Esot skaidrs, ka Megana kādu laiku nevēlas komunicēt ar 74 gadus veco tēvu Tomasu, tomēr, iespējams, pienāks tomēr brīdis, kad notiks abu tikšanās.

Šobrīd karaliskās ģimenes pārstāve cenšoties aprast ar jauno lomu, tāpat viņa norādījusi, ka pagaidām vēlas distancēties no tēva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas