Simona Kubasova publicē ārkārtīgi skaistu kāzu video

tautaruna.lv 12.augusts 2018, 10:51
 
Ekrānšāviņš no video
Sestdien, 2.jūnijā, pie Komo ezera Itālijā notika sabiedrības dāmas, modes žurnālistes Simonas Kubasovas un uzņēmēja Radža Prakaša kāzas. Vien augusta sākumā Simona dalījusies ar video no pasakaini skaistajām kāzām.
Dažas dienas pēc kāzām sabiedrības dāma savā sociālā tīkla instagram profilā ļāva ielūkoties burvīgā notikuma aizkulisēs.

Kāzu svinības, kuras Simona un viņas mīļotais uzņēmējs Radžs Prakašs rīkoja pie Komo ezera Itālijā, ilgušas vairākas dienas. Vien dažas dienas pēc kāzām sabiedrības dāma savā sociālā tīkla instagram profilā ļāva ielūkoties burvīgā notikuma aizkulisēs- bija redzamas gan greznās kāzu kleitas, gan svinību vieta un to norise. Šonedēļ, 8.augustā, viņa publicējusi vairāk nekā 20 minūtes garu video no vairākas dienas ilgajām kāzu svinībām.

Jau vēstīts, ka daiļava jau vairāk nekā gadu par savām mājām dēvē nevis Latviju, bet gan ASV, kur studē Ņujorkas filmu akadēmijā. 2017.gadā notikušā intervijā viņa nekautrējās atzīt, ka nekad savā sirdī nav dzīvojusi Latvijā. "Kamēr tur uzturējos, vienmēr centos pēc iespējas vairāk kaut kur aizceļot."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas