Meganas Mārklas tēvs nāk klajā ar skandalozu paziņojumu par meitu

tautaruna.lv, Rita Lazda 12.augusts 2018, 11:08
 
Scanpix
Vairākus mēnešus pēc prinča Harija un viņa mīļotās Meganas Mārklas kāzām, Saseksas hercogienes tēvs Tomass nācis klajā ar paziņojumu, kāpēc viņa un meitas attiecības tik krasi pasliktinājušās.

Meganas Mārklas tēvs, kurš jau iepriekš nav kautrējies medijiem stāstīt par savām sarunām ar Meganu un viņas vīru Hariju, pēkšņi paziņojis, ka plaisa viņa un meitas attiecībās radusies kāda Meganas lūguma dēļ. Izrādās, Saseksas hercogiene tēvam esot lūgusi pārtraukt sarunāties ar viņas pusmāsu Samantu.

74 gadus vecais Tomass gan noraidījis šo lūgumu, uzsverot, ka nevar pagriezt muguru savam bērnam.

Tikmēr mediji jau noskaidrojuši, ka Meganas pusmāsa Samanta esot nikna par to, ka karaliskās ģimenes pārstāve neesot tēvam atgriezusi naudu par studijām privātā augstskolā.

"Man ir divas meitas- nevaru ar kādu no viņām pēkšņi nerunāt," "The Mirror" citē Mārkla teikto. "Nevienam tēvam nedrīkst lūgt atteikties no viņa paša bērna."

Tikmēr mediji jau noskaidrojuši, ka Meganas pusmāsa Samanta esot nikna par to, ka karaliskās ģimenes pārstāve neesot tēvam atgriezusi naudu par studijām privātā augstskolā. Tēvs gan apgalvo, ka viņš nekad nav lūdzis, lai meita šo naudu viņam atdotu.

Jau vēstīts, ka Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas notika šī gada 19.maijā. Vien pāris dienas pirms kāzām Meganas tēvs paziņoja, ka veselības problēmu dēļ neieradīsies uz tām. Neilgi pirms svinīgās ceremonijas viņš telefonsarunā vēlējis meitai laimi. Kopš karaliskajām kāzām abi nav tikušies. Tomass vien vairākas reizes intervijā medijiem atstāstījis, ko telefonsarunā runājis ar princi Hariju un paudis neizpratni, kāpēc Lielbritānijas karaliene Elizabete II gatava tikties ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, bet neatrod laiku, lai tiktos ar pašas mazdēla sievas tēvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas