Meganas Mārklas tētis pastāsta, ko rakstījis meitas dzimšanas dienas kartītē

tautaruna.lv, Rita Lazda 12.augusts 2018, 21:14
 
SCANPIX
Pagājušajā nedēļā Saseksas hercogiene Megana Mārkla, kura maijā nosvinēja kāzas ar Lielbritānijas princi Hariju, svinēja savu 37.dzimšanas dienu. Šajā dienā viņa saņēmusi arī apsveikuma kartīti no tēva.

Tomass Mārkls, kurš īpaši no medijiem nav slēpis informāciju par attiecībām ar savu meitu norāda, ka ar ziediem rotātajā dzimšanas dienas kartītē viņš lūdzis, lai Megana tic, ka uz viņas kāzām viņš neieradās piedzīvotās sirdstriekas dēļ. Tēvs apgalvojis, ka kāzu dienā patiesi vēlējies būt līdzās meitai.

Medijos parādījusies informācija, ka Tomass Mārkls tēlojis, ka ir slims.

Tiesa, jau iepriekš ASV un Lielbritānijas medijos parādījusies informācija, ka Tomass Mārkls tēlojis, ka ir slims un no izdevumiem saņēmis 100 000 mārciņu par atļauju publicēt viņa attēlus no slimnīcas.

Lielāko rezonansi līdz šim izraisījusi 18.jūnijā publicētā "Good Morning Britain" intervija, kurā Tomass runā par savu privāto telefonsarunu ar Hariju. Kopš intervijas publicēšanas Saseksas hercogiene vairs nav runājusi ar savu tēvu.

Jau vēstīts, ka aktrises Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas notika šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un Hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas