Kas notika ar Cēsīs mirušo amerikāņu rokmūziķi?

tautaruna.lv 7.augusts 2018, 18:30
 
Ekrānšāviņš/Twitter
Iepriekšējā naktī pirms traģiskā notikuma amerikāņu grupa “John Maus”, tostarp arī pāragri mirušais grupas basģistārists Džozefs Skots Mauss, bija devušies uz Cēsīs populāru kafejnīcu, žurnāla “Privātā Dzīve” žurnālistei Zanei Piļkai-Karaļevičai stāstīja Cēsu Mākslas festivāla direktors Juris Žagars.
Pēc tam grupa esot pārnākusi uz mājiņu, kas viņiem Cēsīs bija piešķirta. Džozefs redzēts pa dienu, bet tad atkal devies gulēt. Ap sešiem grupas biedri atraduši vīrieti mirušu.

“Katrā ziņā Džozefa nāvē nav nekā krimināla. Vardarbīgas nāves pazīmes netika konstatētas,” žurnālam stāstīja Žagars. Viņš arī pastāstīja, ka viņam zināms, ka Mauss miris miegā, jo bijušas problēmas ar sirdi, taču nav zināms, kas tieši tās izraisījis.

Policija par notikušo aizvien veic izmeklēšanu, un sekcijas rezultāti būs zināmi tikai pēc mēneša.

Pagājušajā nedēļā Latvijā viesojās Džozefa Mausa ģimene bijusi Latvijā, lai veiktu dēla kremāciju.

Grupai bija paredzēts uzstāties Cēsu Mākslas festivāla performancē “Unexpected Sources/Negaidītie avoti”. Festivāla organizatori pat piedāvājuši atcelt visu pasākumu, taču grupa piedāvājumu atraidījusi, sakot, ka nevēlas citiem sabojāt prieku. “John Maus” atcēla tikai savu uzstāšanos un par grupas biedra nāvi paziņoja tikai nākamajā dienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas