Jauns pavērsiens pazudušās Lietuvas šovu zvaigznes lietā

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 7.augusts 2018, 12:32
 
Ekrānšāviņš/lrytas.lt
Kā iepriekš ziņots, pirms vairāk nekā mēneša bez pēdām pazudusi Lietuvas sabiedrības dāma Sandra Grafiņina. Tuvinieki nespēj sievieti atrast un ar viņu sazināties. Tagad lietā ir jauns pavērsiens – aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēts sievietes bijušais vīrs brits Naidžels Vestmakolejs, vēsta portāls lrytas.lt.

Lietuvas policija aizturējusi un piemērojusi apcietinājumu 41 gadu vecajam britu uzņēmējam aizdomās par bijušās sievas slepkavību. 28 gadus veco sievieti joprojām nevar atrast ne policija, ne viņas tuvinieki. Vestmakolejs aizturēts nedēļas nogalē, piemērojot drošības līdzekli apcietinājumu.

Ekrānuzņēmums/lrytas.lt

Prokuratūra lūdza vīrieti paturēt apcietinājumā 2 mēnešus, taču tiesnesis nolēma ļaut vien nedēļu

Grafiņinas bijušais aizturēts sestdienas pēcpusdienā atpūtas laikā pie ezera Šauļu rajonā. Vestmakoleja advokāts jautā, ja noziegums tiktu izdarīts, vai viņa klients patiesi paliktu Lietuvā. Prokuratūra lūdza vīrieti paturēt apcietinājumā 2 mēnešus, taču tiesnesis nolēma ļaut vien nedēļu, uzskatot, ka tas ir pietiekams laiks, lai policija atrastu un parādītu jaunus pierādījumus.

Ekrānšāviņš/lrytas.lt

Kā iepriekš ziņots, 19. jūlijā, Šauļu apriņķa policija ziņoja, ka bez vēsts pazudusi skandalozā Lietuvas sabiedrības dāma Sandra Grafiņina. Zināms, ka ar sievieti nav iespējams sazināties kopš 1. jūlija. Grafiņina līdz šim esot uzturējusies Lielbritānijā, taču informācija liecina, ka īsi pirms pazušanas atgriezās Lietuvā. Par sievietes pazušanu ziņojusi viņas māsa.

Sociālajos tīklos sieviete lepojās ar savu bagātību - naudu, luksusa auto. Vīrs gan vēlāk apgalvoja, ka nekādu miljonu viņas kontos nav

Kā vēsta portāls lrytas.lt, Sandra Grafiņina pēdējo gadu laikā regulāri parādījusies medijos sakarā ar savas privātās dzīves skandāliem. Šovu zvaigzne dziedājusi grupā "Olialia pupytės", taču dzeltenās preses lappusēs parādījusies sakarā ar savām mīlas likstām. Grafiņina apprecējās ar britu uzņēmēju Naidželu Vestmakoleju. Sociālajos tīklos sieviete lepojās ar savu bagātību - naudu, luksusa auto. Vīrs gan vēlāk apgalvoja, ka nekādu miljonu viņas kontos nav.

Taču skaistajam dzīvesveidam pienāca gals un pēdējo gadu laikā viņa medijos nonāca sakarā ar ģimenes skandāliem. Pāris viens otru apvainoja vardarbībā, kā arī ikdienā traucēklis bija alkohols. Pērn Sandra pavēstīja, ka gaida bērnu.

Sievietei šogad piedzimusi meitiņa, par kuras dzīves apstākļiem interesējās Valsts bērnu tiesību aizsardzības un adopcijas dienests. 28. jūnijā dienesta darbinieki dzīvoklī Šauļos atrada meitenīti, kura uzturējusies bērnam nepiemērotos apstākļos. Dzīvoklī atradās vēl kāda sieviete un vairāki vīrieši. Kompānija bijusi alkohola reibumā, bet bērns bija atstāts nepieskatīts. Meitenīti nogādāja valsts iestādē. Sandra solīja sadarboties un savam bērnam nodrošināt piemērotu vidi, taču tā arī vairs nebija sasniedzama. Tāpat nav skaidrs, kādēļ Grafiņina nesen dzimušo meitu pametusi vienu Lietuvā, bet pati dzīvojusi Lielbritānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas