Bijušais "Riču" dalībnieks atklāj, kā izveseļojies no veselības likstām

Portāls nra.lv 6.oktobris 2017, 18:45
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Šī gada jūlijā grupas "Riči" dalībnieks Kaspars Pudniks pēkšņi paziņoja, ka muzikālais kolektīvs pārtraucis darbību. Kamēr citi grupas dalībnieki par savām gaitām īpaši neko neatklāj, tikmēr Kaspars sociālajā tīklā facebook publicējis pateicību dziedniekam, kurš viņam palīdzējis atbrīvoties no lielām sāpēm.

Kaspars, kurš sociālajā tīklā facebook informē par to, ka strādā par kāzu un dažādu citu pasākumu vadītāju, septembra beigās ievietojis ierakstu, kurā izteicis pateicību dziedniekam, kurš viņam palīdzējis atbrīvoties no lielām sāpēm.

"Iesaku lielisku dziednieku, kurš palīdzēja man, kad ārsti plātīja rokas un sauca mani par simulantu! Dziednieks- ar šo vārdu katrs saprot ko citu. Kādam tas ir tēls,kas ar savām spējām izārstē galvassāpes, citam-zāļu tantiņa,kas prot sajaukt pareizās zālītes jebkurai slimībai un vainai, bet man tas ir cilvēks, kurš spēj palīdzēt brīdī, kad tradicionālā medicīna to nespēj," raksta mūziķis un pasākumu vadītājs.

"Mans stāsts saistīts ar ļoti spēcīgām sāpēm kreisajā plecā, kā rezultātā es pilnīgi nespēju paspēlēt vairs vijoli, jo ik reiz kaut mazliet paceļot roku un sasprindzinot nedaudz to - sāpes bija neizturamas! Taisīja man dažādas pārbaudes , arī rentgenu un ko tikai vēl nē, rezultātā nekā! Tu esi vesels! "

"Bet man sāp, ka asaras līst un nespēju spēlēt! Ārsti nolēma uztaisīt blokādi.Gāju uz adatu terapijām un elektroterapijām, masāžām un sildīšanām, dažādiem dziedniekiem.... nekā! Līdz es nonācu līdz cilvēkam vārdā Māris."

Kaspars norāda, ka nevar aprakstīt, kā dziednieks strādā, taču pateicoties viņa darbam mūziķis atkal var spēlēt un sāpes ir izgaisušas. "Kā paskaidroja man Māris, manu sāpju cēlonis bija divās vietās - kaut kur mugurkaulā un galvā, dēļ vietas , kuru es bērnībā biju stipri pārsitis.... Rezultātā es uzlaboju visu savu kopējo veselību un dabūju priekš sevis zināt tādas atbildes, uz kurām jau ilgi meklēju atbildes," norāda mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas