Hercogienes Ketrīnas māte atklāj, kādas bija viņas lielākās bailes par meitu

tautaruna.lv 3.decembris 2018, 7:07
 
Scanpix
Kerola Midltone atklājusi savas lielākās bailes saistībā ar savu meitu Ketrīnu, Kembridžas hercogieni, ziņo, britu "Mirror".

63 gadus vecā Kerola Midltone intervijā "The Telegraph" atklājusi, ka lielākās raizes un bailes bija tās, ka ģimene varētu pajukt un katrs dzīvot savu dzivi. Hercogienei Ketrīnai ir māsa Pipa un brālis Džeimss.

Kerola kopā ar vīru vada veiksmīgu piegādes biznesu.

"Manas lielākās bailes bija tās, ka es zaudēšu savu ģimeni, bet mēs esam palikuši kopā. Ir brīži, kad viņi jautā - vai vari izdarīt šo vai varbūt to - un es nespēju. Bet viņiem patīk, ka man ir darbs. Es gribētu atrast vairāk laika lietām, ko mīlu, bet mana ģimene ir vissvarīgākā," atzīst hercogienes māte.

Ketrīnas māte veltījusi siltus vārdus arī par meitas vīru princi Viljamu. Viņa priecājas, ka viņai ir divi mīloši znoti un cer, ka drīz savu otru pusīti atradīs arī dēls Džeimss.

Ketrīna Midltone ar princi Viljamu apprecējās 2011. gadā. Pirms tam abi bija pazīstami jau desmit gadus, 2001. gadā iepazīstoties universitātē, taču vien no 2003. gada bija oficiāli pāris. Abu ģimenē aug trīs bērni - princis Džordžs, princese Šarlote un šogad dzimušais princis Luiss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas