Ar cīņas paņēmienu palīdzību Liepājā aiztur nekauņu

tautaruna.lv 3.decembris 2018, 21:19
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
1.decembrī ap pulksten 11 Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka Liepājas autoostā atrodoties kāds vīrietis, kurš uzmācoties apkārtējiem, informē portāls "liepājniekiem.lv".

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš pastāstījis, ka, ierodoties notikuma vietā, tika pamanīts aprakstam atbilstošais vīrietis, kurš kliedza uz kādu sievieti.

"Ieraugot policijas darbiniekus, vīrietis turpināja bļaustīties un lamāties. Uzrunājot vīrieti, viņš sāka lietot rupjus izteicienus pret policijas darbiniekiem, kā arī draudēja lietot fizisku spēku," norāda likumsargs.

"Lai mazinātu risku kā policijas darbiniekiem, tā arī apkārt esošajām personām, tika pieņemts lēmums vīrieti aizturēt izmantojot speciālos cīņas paņēmienus, lai vīrieti savaldītu."

Nogādājot aizturēto vīrieti Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Pagaidu turēšanas telpās un veicot mantu apskati, noskaidrojās, ka pie 1990.gadā dzimušā vīrieša atrodas pase uz citas personas vārda. Līdz ar to vīrietis tika nogādāts Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai, norādīts publikācijā "liepājniekiem.lv".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:27

Jaunākās diskusijas