Krievu aktrise, kas rīkoja "gandrīz kailo" ballīti, tiesā sodīta par Instagram bildēm

tautaruna.lv 27.aprīlis, 7:30
 
Pixabay
Krievu televīzijas raidījumu vadītājai un aktrisei, kura iemantojusi bēdīgo slavu ar “gandrīz kailās” ballītes rīkošanu, tiesā piemērots naudas sods.

Atgādinām, ka Anastasija Ivļejeva izraisīja sašutuma eksploziju Putina vadītajā Krievijā, kad viņa decembrī rīkoja ballīti, mudinot viesus valkāt gandrīz neko. Piemēram, kāds pazīstams reperis uzradās tikai zeķēs (kopā 3 gab.).

Fotogrāfijas no ballītes plaši izplatījās sociālajos tīklos. Konservatīvie likumdevēji, blogu autori un citi pēc tam izraisīja kritikas vētru, apgalvojot, ka attēli ir nepiedienīgi un pat nepatriotiski karā iesaistītai valstij. Vairāk šeit.

Tagad Maskavas tiesa sabiedrības dāmai ir piespriedusi 50 000 rubļu (aptuveni 520 eiro) naudas sodu, norādot, ka viņas ieraksti sociālajos tīklos, aicinot uz mieru, diskreditē militārpersonas.

Ivļejevai tika piespriests naudas sods par diviem ierakstiem sociālajos tīklos, kas prasīja mieru un sarunas Krievijas iebrukuma Ukrainā pirmajās dienās. Tiesa viņu atzina par vainīgu par militārpersonas diskreditējošiem izteikumiem, lai gan likums tika pieņemts vairākas dienas pēc ierakstiem sociālajos tīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas