"Greznība smaržo labāk, kad tā ir piesūkusies ar asinīm, vai ne?" Modes pasauli satricina skandāls

tautaruna.lv 6.marts 2023, 16:06
 
Scanpix/AFP
Franču modes nams "Louis Vuitton" prezentēja jaunu sieviešu kolekciju, reklāmā izmantojot zilo, sarkano un balto krāsu.

Tieši šādas krāsas ir ietvertas Krievijas karogā. Zīmola reklāmā var redzēt simbolu "V", kas līdzinās Krievijas agresijas atbalstam. Sociālajā tīklā Instagram nekavējoties izcēlies skandāls. Krievijas publika ir pārliecināta, ka tādā veidā zīmols atbalsta diktatoru Vladimiru Putinu.

Daļa ukraiņu par to bija sašutuši, norādot, ka nesaprot, kāpēc modes nams izlēma par šādu reklāmu, ņemot vērā visus notikumus Ukrainā. Savukārt daļa ukraiņi steidza norādīt, ka zīmola reklāma patiesībā ir veidota Francijas karoga krāsās, un tai nav nekāda sakara ar Krieviju.

Arī Ukrainas prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks runāja par jaunā zīmola reklāmu:

"Krievijas Federācija ukraiņus Eiropā slaktē jau vairāk nekā gadu ar trīskrāsu un V/Z kāškrustu. Elitārais modes nams nolēma publiski spēlēties ar agresijas simboliem. Greznība smaržo labāk, kad tā ir piesūkusies ar asinīm, vai ne?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Labi rakstīts! "Franču modes nams "Louis Vuitton" prezentēja jaunu sieviešu kolekciju." Kas tās par tādām sievietem un kpc viņas ir krāsotas? Tuvojas Lieldienas un tpc sievietes nokrāso vai tas ir jauns Body art?

12.marts 2023, 22:06 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas