Sieviete nejauši apēd čipsi, kas viņai varēja atnest milzu bagātību

tautaruna.lv 6.marts 2023, 1:00
 
unsplash.com
Daudzi Davnu Sageri no Šropšīras Anglijā varētu uzskatīt par vienu no neveiksmīgākajiem cilvēkiem pasaulē, bet pati sieviete min, ka nav vērts pārdzīvot. Kas notika? Viņa apēda neparastas formas čipsi, kurš viņai varēja atnest lielu bagātību, vēsta "Daily Star".

Divu bērnu māmiņa Davna īsi pirms savas maiņas lieveikalā mielojās ar "Walkers" čipsiem, kad viņas uzmanību piesaistīja sirds formas kraukšķis.

Viņa to nofotgrāfēja un bildi aizsūtīja draugiem.

Neko vairāk nedomājot, sieviete notiesāja sirds formas čipsi.

Īsi pēc tam, kad tas tika apēsts, viņa saņēma satraucošas ziņas no draugiem. Izrādās, ka "Walkers" čipsu kompānija ir izveidojusi akciju, aicinot cilvēkus meklēt čipsu paciņās sirds formas kraukšķus un nosūtīt tos viņiem. Noslēdzoties akcijai, viens laimīgais savā īpašumā iegūs 100 000 mārciņas.

"Es biju šokā, bet ziniet ko, tas nav pasaules gals, vai ne?" Tā savu neveiksmi komentēja Davna. Viņa minēja, ka, protams, lielā naudas summa padarītu dzīvi labāku, taču tā kā tās viņai nav izdevies, tad nav vērts bēdāties.

Decembra beigās uzņēmums "Walkers" paziņoja, ka izsludina akciju un meklē labāko sirds formas čipsi. Akcija norisinās līdz 20. martam. Viens laimīgais tiks apbalvots ar milzu naudas laimestu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas