Tviterļaudis kritizē bezdarbnieku kursus: "Ir skaists termins - Eiropas naudas apgūšana"

tautaruna.lv 6.marts 2023, 2:00
 
pixabay.com
Zināms, ka Eiropas fondi visai dāsni finansē dažādus tālākizglītības kursus. Par kursu kvalitāti runāts ir ne vienu reizi vien, šoreiz kritika ir par angļu valodas kursiem.

Ieraksts "Twitter": "Sanāca paklausīties angļu valodas kursus bezdarbniekiem. Pasniedzēja pati knapi rubī angļu valodu. Nu tā, ka smieklīgi un ar krievu akcentu."

Komentētāji dalās pieredzē par saviem angļu valodas pasniedzējiem un arī ES finansētajiem tālākizglītības kursiem.

L raksta: "Ir skaists termins - Eiropas naudas apgūšana. Esmu bijusi bezdarbnieku kursos, kuros būtu dienā jāpavada, šķiet, 6 vai 8 stundas, un pirmajā lekcijā pasniedzējs un studenti līksmi vienojas par garām pauzēm un to, ka iesim mājās vienos. Tā vot apgūstam..."

Kristija: "11. klases beigās pārvācos uz Angliju , stradāju,studēju koledžā un papildus mācījos LV 12. klasē tālmācībā…Atbraucu uz angļu valodas eksāmenu, runas daļā patrāpījās skolotāja ar krievu akcentu , pārprasīju pāris reizes atkārtot jautājumus , par ko samazināja %. Hau dū jū dū?"

Armands: "Man pasniedzēja LU ielika 9, nevis 10, jo es ierēcu par viņas akcentu. Reāli es angļu valodu zināju krietni labāk nekā viņa un praktiski visus tā rēcīgā līmeņa testus izpildīju bez kļūdām un tas 9 bija vienīgais veids, kā viņa vispār varēja man ieriebt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas