Trilleris Vecrīgā: ieraugot notiekošo, garāmgājēji metas bēgt

tautaruna.lv 6.marts 2023, 7:00
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Sadurta seja, vēders un dibens. Tādas ir sekas divu vīriešu konfliktam pašā Rīgas centrā. Garāmgājēji, ieraugot strīda risināšanas metodes, metās bēgt, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kamēr vietējie un pilsētas viesi baudīja mierīgu vakaru Vecrīgā, divi vīrieši ielā sarīkoja trillerim līdzīgus skatus. Pilsētas videonovērošanas centra darbinieki pamanīja, ka vīrietis ar nazi un alus skārdeni rokās kādu vajā.

Kad uzbrucējam beidzot izdevās upuri noķert, viņš vairākas reizes iegrieza un iedūra bēdzējam ar nazi. Kad tas bija izdarīts, mierīgi, iemalkodams alu, devās prom. Vairums garāmgājēju, pamanot notiekošo, metās bēgt.

“Kad policijas darbinieki bija ceļā, uzbrucējs notikuma vietu jau bija pametis, bet pēc videonovērošanas kamerām, vīrietis tika panākts pie “Origo”,” stāsta policijā.

Nekavējoties pie vīrieša piesteidzās pašvaldības policijas likumsargi un viņu atbruņoja.

Pārmeklējot vīrieti, nazis nebija vienīgais objekts, kuru likumsargi atrada.

“Pārmeklējot personu, policisti pie viņa atrada divus nažus - vienu medību, otru salokāmo. Tāpat pie vīrieša atradās vairākas šļirces un metadona šķidrums,” skaidro policijā.

Tajā pat laikā cita pašvaldības policijas likumsargu ekipāža devās meklēt, kur palika cietušais. Sadarbībā ar video novērošanas centra darbiniekiem vīrieti izdevās atrast. Uz notikuma vietu tika izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi. “Viņš ir četras reizes sadurts - galvā, mugurā, dibenā un rokā. Vidēji smagi miesas bojājumi,” norāda mediķi.

Savukārt pašu dūrēju pašvaldības policijas likumsargi nogādāja Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas