Dūla Katrīna Puriņa-Liberte atkāj, cik grūti nācies piepildīt savu sapni

tautaruna.lv 8.jūlijs 2019, 21:30
 
F64
Sabiedrībā pazīstamā dūla Katrīna Puriņa šogad absolvējusi Rīgas Stradiņa universitāti un savā Instagram kontā vaļsirdīgi atklāj, ka ceļš līdz diploma saņemšanai nebūt nav bijis viegls.

Viņa atklāj, ka uzsākot mācības, viņa saskārusies ar daudzām problēmām: "Toreiz man bija divi mazulīši uz rokām, toreiz es dzīvoju vienā istabā ar visu iedzīvi pie vecvecākiem, toreiz man nebija ne ienākumu, ne profesijas, toreiz man bija piedzīvota liela vilšanās un zaudējumi daudz dažādās dzīves sfērās...taču man ir viena īpašība, kura man šajā ceļā palīdzēja - ja es kaut ko esmu ieņēmusi galvā - mani apturēt ir ļoti grūti," raksta Katrīna Puriņa.

Savā ierakstā viņa pasakās savai ģimenei, kas viņu atbalstījusi visu grūto mācību perioda laiku. Īpašus vārdus viņa velta savām meitām: " Jūs esat uzaugušas uz anatomijas grāmatām, kopā ar mani izkrāsojušas simtiem šūnu histoloģijas zīmējumos, spēlējušās ar galvaskausu un citiem kauliem. Aizraujoša bērnība."

View this post on Instagram

A post shared by Dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

Katrīna Puriņa-Liberte ir dūla un divu meitu Beatrises un Šarlotes mamma . Viņa aktīvi piedalījusies dažādās vecāku apmācībās. Latvijas sabiedrība viņu iepazina kā šova "Latvijas princese" uzvarētāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas