FOTO: Linda Mūrniece atklāti parāda, kādas nedienas piedzīvojusi viņas vadītā viesnīca

tautaruna.lv 8.jūlijs 2019, 17:20
 
F64
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos publicējusi ierakstu, kurā stāsta un parāda lietu radītās sekas viņas vadītajā viesnīcā.

Linda fotogrāfijās parāda gan to, kā pēc lietus izskatās Vaļņu iela, gan viesnīcas pagrabs.

Mūrniecei šajā sakarā rodas jautājums - par ko viņas uzņēmums Rīgas domei maksā nodokļus.

"Šādi izskatās Vaļņu iela. Nav jābūt ekspertam, lai saprastu, ka kaut kas ar ielas izbūvi nav kārtībā. Lietus laikā tā izskatās pēc pārplūdušas upes, pa kuru tomēr mēģina pārvietoties cilvēki.

Zem ielas atrodas blakus ēku pagrabi. Arī nav jābūt ekspertam, lai iedomātos, kas tajos notiek lietus laikā un ar ko var beigties pastāvīgs mitrums ēku sienās.

Mūsu viesnīcas pagrabā šodien ūdens līdz ceļiem. Tas nāk iekšā pa sienām, no augšas - visur, kur izdodas atrast plaisiņas.

Kanalizācijas ūdeņi ceļas virs grīdas līmeņa un tā ir mūsu problēma, kā tikt galā ar smaku un netīrību.

Tikmēr mans uzņēmums vien Rīgas domei nodokļos nomaksā vairāk nekā 100 tūkstošus eiro. Kas mums par to ir? Šobrīd - pārplūdis un smirdīgs pagrabs," raksta Mūrniece.

Komentāros kāds norāda, ka tā ir mūžīgā Vecrīgas problēma.

"Šī ir mūžsenā Vecrīgas problēma. Pagrabi applūst praktiski visiem. Glābiņš ir no tā visa norobežot sevi - sienām un grīdai laba hidroizolācija, kas neļaus slapjumam caur plaisām tikt iekšā, savukārt visiem izejošo ūdeņu izvadiem jāliek pretvārsti un sūkņi. Bet no domes nav vērts kaut ko gaidīt," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka spēcīgo lietavu dēļ šodien applūduši arī vairāki Rīgas ielu posmi un lietus ūdens atsūknēšanai ielās bija izsūtītas desmit specializētās tehnikas vienības.

Tā nebūt nav pirmā reize šovasar, kad nākas cīnīties ar plūdu sekām. Arī jūnija vidū Rīgu sasniedza spēcīgs negaiss, kas daudzviet atnesa krusu, bet lietavas appludināja Rīgas ielas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas