Pazudusi māte ar diviem bērniem; notikušais izrādās prātam neaptverams

tautaruna.lv 22.augusts 2018, 15:10
 
AP/Scanpix
ASV satriekusi traģēdija, kas notikusi Kolorādo štatā. 33 gadīgais Kristofers Votss nogalināja savu gaidībās esošo 34 gadus veco sievu un abu bērnus - četrus un trīs gadus vecās meitas. Līķus viņš paslēpa ražotnē, kur agrāk strādāja.
Es nezinu, kas ar viņiem noticis, bet vienkārši gribu, lai viņi atgriežas. Nevaru iedomāties, kur viņi varēja pazust. Es pat nespēju apzināties, ka tā ir realitāte. Tas ir kaut kāds murgs, un es nevaru pamosties. Ja kāds viņus ir nolaupījis, lūdzu, atgrieziet viņus. Man viņi ir jāredz.

Pēc slepkavības Kristofers vairākas reizes uzstājās televīzijā, ar asarām acīs lūdzot palīdzēt atrast viņa bezvēsts pazudušo ģimeni.

"Es nezinu, kas ar viņiem noticis, bet vienkārši gribu, lai viņi atgriežas. Nevaru iedomāties, kur viņi varēja pazust. Es pat nespēju apzināties, ka tā ir realitāte. Tas ir kaut kāds murgs, un es nevaru pamosties. Ja kāds viņus ir nolaupījis, lūdzu, atgrieziet viņus. Man viņi ir jāredz," teica slepkava dažas dienas pirms aresta.

Tikai pēc tam, kad tika atrasti līķi, Kristofers atzina savu vainu. Viņš gan paziņoja, ka bērnus nogalināja sieva, kad viņš paziņoja, ka pametot ģimeni. Tad viņš dusmās esot nogalinājis sievu. Taču policija šai versijai nenoticēja, un Kristoferam ir izvirzītas apsūdzības vairākās slepkavībās.

Viņa motīvi joprojām nav skaidri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas