Meganas Mārklas brālis neizpratnē, kāpēc pret viņa ģimeni neizturas kā pret Midltoniem

tautaruna.lv 22.augusts 2018, 13:35
 
Sipa/Scanpix
Meganas Mārklas pusbrālis Tomass Mārkls jaunākais ir neizpratnē, kāpēc karaliskā ģimenei pret viņa saimi neizturas tāpat kā pret Midltoniem un aicina savu pusmāsu salabt ar tēvu, ņemot vērā viņa slikto veselību, raksta “Mirror”.

Mārkls norādīja, ka par spīti tam ka Gerijs Golsmits, Keitas Midltones tēvocis, ir apsūdzēts par vardarbību ģimenē un viņam ir bijušas četras laulības, kā arī viņš pieķerts šņaucam kokaīnu, karaliskā ģimene viņu pieņēmusi.

Mārkls uzskata, ka karaliskā ģimene būtu varējusi parūpēties par viņa tēvu, taču izvēlējusies to nedarīt.

Runā, ka 37 gadus vecā Megana Mārkla plāno viesoties Kalifornijā, lai apciemotu savu māti Doriju Raglandu, kura dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs dzīvo pāri robežai, Meksikā.

52 gadus vecais Tomass Mārkls juniors mudina māsu salabt ar tēvu, iekams ir par vēlu, sakot, ka tēvam veltītā uzmanība ir nepelnīta un ka Mārklai ir pienākums parūpēties par viņu tā, kā viņš rūpējas par meitu viņas bērnībā.

“Viņi jau agrāk ir ielaiduši svešinieks, kā, piemēram, Midltonus. Es nedomāju, ka mūsu ģimene ir savādāka,” uzskata Mārkls, kurš ir gatavs salīgt mieru ar māsu, bet uzskata, ka arī viņai jābūt gatavai to darīt. Viņš arī žēlojās, ka nav ticis uzaicināts uz Meganas un prinča Harija kāzām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:15

Jaunākās diskusijas