Bērnu slimnīca Latvijā saņems 100 pašadītas zīdaiņu cepurītes no ASV

tautaruna.lv 25.aprīlis 2021, 16:03
 
Ekrānšāviņš no video
Vasaras sākumā no ASV uz Latviju ar kuģi atceļos kāds īpašs sūtījums. Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) saņems 100 zīdaiņu cepurīšu, ko uzadījusi dziedātāja Sandra Strenga, vēstīja TV3 raidījums "900 sekundes".

Dziedātāja tagad dzīvo un strādā Vašingtonā. Adīt viņa sāka pandēmijas laikā, kad bija spiesta doties dīkstāvē. Sākumā tās bija šalles, ar ko tika apdāvināti draugi un tuvinieki. Bet tad radās ideja par cepurītēm BKUS mazuļiem. Bērnībā pašai Sandrai šī medicīnas iestāde kļuva par otrajām mājām.

“Tas ir tik brīnišķīgi, ka es tagad varu pateikt paldies par visu to, viņi varbūt man izglāba dzīvību, man tur bija n-tās operācijas,” stāsta dziedātāja.

Pirms uzsākt adīt, Sandra savus labos nodomus saskaņoja ar slimnīcu. Tika saņemts akcepts 100 cepurītēm zīdaiņiem no 100% dabīgās Merino aitu vilnas S, M un L izmērā.

“Šī vēlme, ka bērniņiem būs kaut kāds labums un ka būs kaut kas, kas viņus sildīs, tas ļoti man palīdzēja šajā situācijā. Es paņēmu maisu ar tām 100 cepurītēm, pirms es ieliku tajā kastē un sūtīju projām, un noskaitīju lūgšanu. Katrai cepurītei novēlēju visu to labāko. Lai viņa silda, lai bērniņš veseļojas,” stāsta Sandra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas