Latviešu dziedātāja atklāti par cīņu ar liekajiem kilogramiem: Man nepatika neviena fotogrāfija

tautaruna.lv 25.aprīlis 2021, 14:42
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Dziedātāja Katrīna Dimanta kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runā par savu cīņu ar liekajiem kilogramiem.

"Tā ir viena lieliska cīņa, ko - nevar teikt, ka esmu uzvarējusi, jo tā ir cīņa visa mūža garumā, bet es esmu ļoti augstās pozīcijās," atklāta ir Dimanta.

Katrīna atklāj, ka pirms aptuveni pieciem gadiem svērusi 105 kilogramus. "Es it kā biju laimīgs cilvēks, bet man nepatika neviena fotogrāfija, neviens video," neslēpj dziedātāja.

Viņa atklāj, ka nolēmusi nomest svaru, jo vēlējusies izskatīties tā kā jūtoties. "Es tagad izskatos daudz jaunāka un es varu daudz vairāk," stāsta Katrīna un atklāj, ka agrāk domājusi, ka viņai nav paticis skriet, taču sapratusi, ka patiesībā vienkārši liekais svars nav ļāvis to darīt.

Katrīna Dimanta ir latviešu dziedātāja, mūziķe un dziesmu autore. Mūziķes gaitas uzsākusi jau bērnībā - muzicējusi ģimenes folkloras kopā "Austra", izpildot tradicionālo mūziku.

Atpazīstamību iemanojusi kā tautas mūzikas izpildītāja dažādos ansambļos: "Māsas Dimantas", "ImantaDimanta un draugi", "Ducele". Ar grupu "Aarzemnieki" startējusi Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Solo karjeru uzsākusi 2019. gada nogalē, izdodot dziesmu "Pipars" un ar dziesmas versiju angļu valodā "Heart Beats" startējot konkursā "Supernova 2020", kur ieguva 2. vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:18

Jaunākās diskusijas