Latviešu astrologs atklāj, kas mūs sagaida nākotnē

tautaruna.lv 17.aprīlis 2021, 14:41
 
F64
Astrologs Kristaps Baņķis sociālajā tīklā Facebook uzsver, ka, balstoties uz astroloģiskajām prognozēm, nākamais lielais valstiskais pagrieziena punkts būs no jūnija vidus.

Baņķis raksta, ka no maija vidus vairumam viss būs pozitīvi.

"No maija vidus vairumam “viss pozitīvi”. Nākamais lielais valstiskais pagrieziena punkts no jūnija vidus (sūrie Līgo!) līdz jūlija beigām, septembra pirmā dekāde, pēc tam triecienvilnis uz valsts svētkiem un decembrī plus pielikuma datumi!
Apdomā gada plānus un turies maliņā no masu viedokļa, pozīcijas , strādā pie sava alternatīvā plāna, jo vairums kā “buļļi uz krauju” tie dzīti (paši labi virzās) uz piecgades dižkrīzi - neesam vēl pat pusceļā, vēl eksaltēsies un tad - kritums!..
Problēma masām tā, ka par jaunkrīzi tiek domāts iepriekšējo krīžu izpratnē! Tas būtu kā pusaudzis spriestu par pusmūža krīzi! Šī dižkrīze ir daudzo paveidu elastīgi mainīgs MIX un pāraugs no viena paveida citā, skarot teju jebkuru. “Astoņkājis” Nevienlīdzība/Neziņa/Ne-brīve!" teikts Astrocentra ierakstā.

Iepriekš vēstījām, ka astrologs Kristaps Baņķis astrologa Andra Rača prognozes attiecībā uz nākamo gadu sauca par dezinformējošām. Sociālajā tīklā Facebook Baņķis veltaīja kritiku arī iepriekšējām Rača astroloģiskajām prognozēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:54

Jaunākās diskusijas