FOTO: Gustavs Terzens piedzīvojis iespaidīgas pārvērtības

tautaruna.lv 17.aprīlis 2021, 12:45
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Žurnālists un raidījumu vadītājs Gustavs Terzens divu mēnešu laikā atbrīvojies no teju 9 kilogramiem liekā svara. Pārvērtību foto viņš publicējis sociālajos tīklos.

Terzens atteicās no gaļas un alkohola, kā arī aktīvi sportoja.

"13.2.2021. svari rādija cienījamos 91,5 kg, bet tagad, izpūšot gaisu - 83. Kopumā laba pieredze. Pirmoreiz salūzu 36.dienā, jo bija Literatūres sezonas noslēguma filmēšana. Pēc tam pamazām atgriezos pie rūgušas vīnogu sulas un kāda gaļas gabaliņa, bet ne badīgi...drīzāk ar tādu stabilu sajūtu, ka ir izvēle. Nav kompulsīvu kreivingu.

Paradumu maiņa nenotiek uzreiz. Tomēr tagad, kad šis tas sevī iepazīts no jauna, sajūtas ir vieglākas, ķermenis uzelpo," raksta Gustavs.

Terzens atklāj, ka viņa "brīnumlīdzeklis", atbrīvojoties no liekā svara, ir tā saucamā pārtrauktā gavēšana, kad cilvēks 16 stundas diennaktī neēd, bet maltītes ietur pārējās 8 stundās.

"Tas, ko noteikti ņemu līdzi kā jauno “normāli” savā ikdienā - 16:8 intermittant, 1 diena nedēļā full fast, elpošana, daudz kustību, ieskaitot intensīvus intervālu treniņus un galu galā vairāk cieņas un saudzīgas attieksmes pret sevi, tad arī prāta kundzība mazinās. Priekā!" viņš piebilst.

View this post on Instagram

A post shared by Gustavs Terzens (@terzens)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:18

Jaunākās diskusijas