Vecākus pamatīgi sadusmo VSAA darbinieka atbilde

tautaruna.lv 17.aprīlis 2021, 11:42
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Kāda Latvijas iedzīvotāja neslēpj savu sašutumu par Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA ) darbu. Pēc viņas teiktā, ne pirmo reizi nākas saskarties ar briesmīgu servisu VSAA.
Kā portālā "sudzibas.lv" raksta sieviete, viņa vēlējusies saņemt atbildi uz jautājumu par maksājumiem dekrēta laikā, taču tā vietā viņa saņēmusi gluži vai nosodījumu.

"Ar vīru zvanījām uz VSAA apkalpošanas numuru. Attieksme briesmīga. Vēlējāmies noskaidrot, vai ejot no dekrēta, dekrētā saglabājas iepriekšējie ikmēneša maksājumi. Tā vietā, lai sniegtu normālu atbildi, mums sāka mācīt, ka bērnus nedzemdē naudas dēļ! Nu es atvainojos, bet, dzemdējot savus bērnus, es vēlos būt droša, ka spēšu viņus uzturēt bērnu kopšanas atvaļinājuma laikā. Pretīga pieredze, pretīgs serviss jau kuro reizi!" sašutumu neslēpj sieviete.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš cilvēki ir sūdzējušies par VSAA darbu. Pirms kāda laika vēstījām, ka kāda sieviete dalījusies ar nepatīkamu pieredzi, ar ko saskārusies Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā.

Cik noprotams, tika iesniegti dokumenti, lai saņemt pabalstu bezdarba gadījumā, taču viss neizdevās tik gludi, kā bija paredzēts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas