Policija izdzenā "Marsa parka" aizstāvjus; soctīkli virmo

tautaruna.lv 31.augusts 2020, 10:47
 

2 / 3

Ģirts Ozoliņš/F64

"Morāli kropļi! Es neticu, ka koku zāģēšanas sākšana dienu pēc vēlešanām ir sakritība," raksta Rīgas domes jaunā sasaukuma deputāts, publicējot video no "Marsa parka" teritorijas.

Tāpat publicēts video, kurā redzams, kā policisti mēģina aizturēt kādu jaunieti, kurš it kā esot tikai gājis pāris ielai.

Arī mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji neslēpj negatīvu attieksmi pret notiekošo.

"Marsa parks šodien - samaksa par necaurspīdīgu pārvaldi, lēmumu pieņemšanu, zemām iedzīvotāju iesaistes iespējām/aktivitātei, plānošanas stilam, ambīcijām. Kļūda, ko vairs nekad negribētos atkārtot," teikts kādā komentārā.

"Tas, kas šorīt notiek Marsa parkā ir cinisms un spļāviens sejā rīdziniekiem," teikts vēl kādā komentārā.

Tikmēr kāda daļa Twtter lietotaji raksta, ka nesaprot, par ko sacelta lielā ažiotāža.

"Tāda Marsa parka nav. Ir aizaudzis un nolaists kvartāls, kur agrāk bijis treks un pēc tam NĪ attīstītāji attapuši, ka uz valstij piederoša īpašuma rēķina var saviem projektiem sagādāt pievienoto vērtību zaļās zonas izskatā," teikts komentārā.

"Pārdomas par šo ambrāžu - vienīgais moments ir tas, ka šī teritorija gadiem pamesta un neizmantota un šie te saucamie AKTIVĪSTI ko darīja visus šos pamestos gadus? Kaut kā nejūt, ka tādiem AktĪvistiem intresētu savest kārtībā arī Rīgas sirdi Centrāltirgu, utt.," teikts vēl kādā ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas