Piedzīvo "šausmīgu attieksmi" Latvijas Onkoloģijas centrā

Viktorija Gabrjuna 17.jūlijs 2020, 11:14
 
Oksana Džadana/F64
Kāda sieviete, kas bija devusies uz Latvijas Onkoloģijas centru, lai saņemtu hematologa konsultāciju, atklāj, ka centra darbinieku attieksme bija šausmīga.
Portālā "sudzibas.lv" viņa raksta par par augstprātīgu un iedomīgu attieksmi pret pacientiem reģistratūrā, par ko vēlas brīdināt arī citus.

"Man bija nepieciešama hematologa konsultācija tāpēc devos uz LOC. Tiekot pie lodziņa reģistratūrā, man paziņoja,ka neesmu pierakstīta.
Kad noskaidrojās, ka tomēr esmu ieradusies pareizi, uz jautājumu, kur varu nodot analīzes, man atcirta, ka viņa analīzes neņem.
Kad piegāju painteresēties pie cita lodziņa, man atbildēja, ka nedrīkstu viņiem neko jautāt, jo viņi ir aizņemti!
Rezultātā pašai nācās staigāt pa slimnīcu un meklēt, kur varu nodot analīzes!
Šāda attieksme nav pirmo reizi...
Vai tiešām pacientu laipna apkalpošana šādā iestādē ir neiespējamā misija?" raksta sieviete.

Tikmēr komentāros arī citi cilvēki raksta par negatīvu attieksmi šajā ārstniecības iestādē.

"Onkoloģijas centrā nav nekāda iejūtība pret slimniekiem! Šajā slimnīcā viss ir ar spēku jāizsit. Ārsts lemj - dzīvosi vai mirsi! Viņi paši savi ir pasludinājuši par Dievu!
Attieksme ir pilnīgi zem katras kritikas! Palīdzība tiek sniegta tikai standartā pēc viena šablona visiem!
Lai kaut ko panāktu ir jāskandalē, jābļaustās un jābūt ļoti uzstājīgam, tad kaut ko vēl var "izsist"! Tas attiecās uz ārstiem, medmāsiņas ir pilnīgi pretējas iedomīgajiem ārstiem! Iejūtīgas un savu iespēju robežās cenšas palīdzēt katram!
Ārsti šajā iestādē ir tik aizņemti, ka pie pacienta stacionārā varbūt vienu reizi nedēļā pienāks, bet biežāk ir tikai, ka slimnieks savu ārstējošo ārstu redz 2 reizes. Pirmo reizi stājoties stacionārā un otro reizi, kad raksties ārā, bet otrajā reizē arī nav fakts, ka satiksi ārstējošo ārstu!
ATTIEKSME IR BEZATBILDĪGA UN VIENALDZĪGA!" teikts kādā komentārā.

Jau iepriekš ziņots par medicīnas iestāžu darbinieku un ārstu negatīvu attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:19

Jaunākās diskusijas