VIDEO: uz Siguldas šosejas ar pamatīgām liesmām dedzis motocikls

tautaruna.lv 17.jūlijs 2020, 22:19
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uz Vidzemes šosejas pie Vangažiem aizdedzies motocikls, kas burtiski pēc laika arī uzsprādzis, redzams garāmbraucēja uzņemtajā video.

Garāmbraucēja iemūžinātajā video redzams, ka šosejas malā deg motocikls, no kura vienā brīdī paceļas milzīgas liesmas un melni dūmi.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Cietušo negadījumā neesot. Braucamā vadītājs laikus ieraudzījis, ka tas ir aizdedzies.

Vakar Latvijā reģistrēti 147 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, vairums no kuriem bija velosipēdisti, informēja Valsts policija.

Ceturtdien 11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs, bet astoņi - velosipēdisti, seši no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi četrus autovadītājus: trīs - Zemgalē, bet vienu - Rīgā un tās apkārtnē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 133 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 17 autovadītāji, Vidzemē - 43, Zemgalē - 30, Kurzemē - 24, bet Latgalē - 19 autovadītāji. Rīgā trīs vadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 374 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:01

Jaunākās diskusijas