Pircējs pikts par Latvijā nesamērīgi augstajām cenām

tautaruna.lv 20.septembris 2019, 17:37
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Brīvdienās ieejot kādā no Lietuvas veikaliem, kas atrodas tuvu Latvijas robežai, nevar nepamanīt, ka pircēji vidū lielākais vairums ir Latvijas iedzīvotāji. Tas nav pārsteidzoši, jo iepirkšanās Lietuvā viennozīmīgi ir saudzīgāks process maciņam, nekā iepērkoties pašu zemē. Mūsu nauda paliek Lietuvā.

Arī facebook lietotājs Viesturs B. pamanījis krasās cenu atšķirības.

"Nekad nebiju iedziļinājies un iesprindzis ne par degvielas cenu starpību, ne par pārtikas cenu starpību starp Latviju un Lietuvu. Te nu man sanāca pabūt komandējumā Lietuvā un atgriežoties, mani palūdza atvest mājās kafiju. Iegāju pirmajā veikalā un nopirku kafiju, atcerējos ka mājās bija beigušies makaroni un pa ceļam paķēru arī suši rīsus. Pie kases biju šokā... Kopā 8.94eur, par 2 pakām Barilla makaronu, jau pieminētajiem sušī rīsiem, Merrild in cup 400gr kafiju, divām 100gr šķīstošajam kafijām Nescafe Classic un maisiņu. Mani ļoti ieinteresēja, cik tad pie mums maksā šie produkti. Šeit es vēlreiz noķēru šoku... Merrild in cup 200gr Latvijā uz akciju maksā dārgāk, nekā Lietuvā 400gr... Makaroni Latvijā 1.65eur, Lietuvā 0.93eur...

Ekrānšāviņš

Pārējo vairs salīdzināt negribējās. Šeit gribas lamāties visiem necenzētajiem vārdiem, kurus zinu, uz mūsu, vārda tiešā nozīmē - slimo valdību.

Gribu atgādināt, ka minimālā alga Latvijā ir 430eur/mēnesī, bet Lietuvā 555eur/mēnesī. Latvijas degradētie liekēži, morālie kropļi, zagļi un pārējie mēsli Saeimā! Jūs vispār draudzējieties kaut nedaudz ar veselo saprātu??? Jūs stāstiet, cik labi mums ir dzīvot izzagtajā Latvijā, bet realitāte taču ir pavisam savādāka," raksta Viesturs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas