Vīrietis autobusā kļūst par liecinieku šokējošai attieksmei pret ārzemnieku

tautaruna.lv 26.augusts 2019, 19:17
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāds vīrietis redzējis kā 22. autobusā virzienā Lidosta–Abrenes iela iekāpa kontrolieri. Pēc brītiņa kontrolieri pārbaudīja biļeti vīrietim, kurš redzami bija tūrists. Vīrieti šokējusi kontrolieru attieksme pret ārzemnieku.

Vīrietis "Bez Tabu" Sūdzību dēlī atklāj, ka ārzemnieks biļeti nebija reģistrējis, jo, acīmredami, nezināja, kā tas ir jādara.

“Kad vīrietim sāka uzdot jautājumus, viņš spēja atbildēt tikai angliski, kamēr nevienam no abiem kontrolieriem nebija manāmas angļu valodas zināšanas. Kontrolieris ļoti haotiski, paceltā tonī, pats redzamā stresa stāvoklī, izrakstīja kvīti, necenšoties paskaidrot, ka par biļetes nereģistrēšanu jāmaksā 20 eiro," stāsta aculiecinieks

Vīrietis atklāj, ka kontrolieris noraidīja vecā izdevuma 20 eiro banknoti, atbildot, ka der tikai eiro. "Man radās daži jautājumi - kāpēc vīrietis netika aicināts reģistrēt e-talonu (tā derīguma termiņš bija viens gads), bet uzreiz tika izrakstīta kvīts? Kāpēc maršrutā no lidostas brauc kontrolieri bez angļu valodas zināšanām? Vai tiešām mēs tik ļoti nīstam tūristus?” neizpratnē ir vīrietis.

Komentāru sadaļā cilvēki neslēpj sašutumu par to, ka kontrolieri neprot angļu valodu. Tāpat cilvēki pārmet līdzcilvēku neiesaistīšanos un norāda, ka arī sūdzības autoram vajadzējis situācijā iejaukties.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas