Siguldā izmisīgi meklē pazudušo patversmes sunīti Brī

tautaruna.lv 26.augusts 2019, 15:19
 
Publicitātes foto
Pirms kāda laika dzīvnieku aizsardzības biedrība „Ķepu – ķepā” jaunu saimnieku apgādībā nodeva patversmē jau gana iemīļoto maza auguma bezšķirnes sunīti Brī (Brīze). Likās, ka šis būs stāsts ar laimīgām beigām, jo sunītis atradis sev jaunas mājas, bet še tev nu bija, portālam nra.lv raksta patversmes pārstāve Ilona.

Pagājušās piektdienas, 23. augusta, vakarā Brī pamanījās aizmukt no jaunajām mājām Siguldā, jo saimnieki kaut kādu iemeslu dēļ nebija aiztaisījuši ciet vārtiņus.

Līdz šim brīdim Brī izmisīgā meklēšana Siguldā un tās apkaimē no „Ķepu - ķepā” patversmes darbinieku (ne saimnieku!) puses nav vainagojusies panākumiem. Siguldā izlīmēts vairāk nekā 300 skrejlapiņu, informēta pašvaldības policija un, kur vien iespējams, internetā ielikta informācija.

Siguldieši Brī ir redzējuši, arī viņa ķepiņu nospiedumi manīti Gaujmalā, taču pārējais patlaban ir bez panākumiem. No „Ķepu - ķepā” šis ir izmisuma pilns lūgums pēc atbalsta - palīdziet atrast sunīti, kurš patlaban apjucis skraida pa Siguldu un, visai iespējams, tagad - arī pa tās apkārtni.

Brī ir jau gados (9-10 gadi), bet žiperīgs, smaidīgs, komunikabls un draudzīgs, pie svešiem nāk, bet patlaban varētu būt sabijies. Maza auguma, ar garām, tievām kājām. Pieturiet, ja kur redzams! Atradējam atlīdzība - 100 eiro. Suns ir dzīvs un nav pelnījis nāvi klaiņojot. Mēs ticam, ka visiem kopā mums izdosies Brī atrast! Ja ir kāda informācija, kaut nakts vidū zvaniet pa tālruni 29733601.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas