Latvijas Infektoloģijas centrā apsmej jauno māmiņu

tautaruna.lv 28.jūlijs 2019, 9:49
 
F64
Kāda sieviete pastāstījusi, cik nelāgu situāciju viņai nācies piedzīvot Latvijas Infektoloģijas centrā.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka centrā ieradās, lai nodotu ērci pārbaudei.

"Pie slimnīcas norādēs bija rakstīts, ka ērces pieņem ambulatorijā, taču tās darbalaiks bija beidzies. Devos uz uzņemšanu, kur manu ērci paņēma kāda sieviete ar blondiem matiem (vārdu nepiefiksēju) . Telpā nebija citu apmeklētāju. Pie sevis priecājos, ka nu tik veiksmīgi un ātri būšu to ērci nodevusi.

Sieviete sāka ievadīt datus, un saka kolēģei: "Paskat, rekur meitenei nav, kur naudu likt". Kolēģe: "Cilvēki ir aptrakuši ar tām ērcēm". Nolēmu ignorēt šos komentārus un uzdevu jautājumu, kas man raisa vislielākās bažas - vai tas nekaitētu bērnam, ja es turpināšu barot ar krūti? Uz to man atbildēja: "Jūs taču negribat, lai jūsu bērns nomirst bada nāvē".

Medicīnas centrā ARS, kur man ērci izvilka, ieteica to pajautāt infektoloģijas ārstiem, jo viņi zinās labāk.
Kopumā viņu starpā komentāri par to, ka man nav kur likt naudu, izskanēja vismaz 3 reizes. Uz jautājumiem man neatbildēja, tikai ņirgājoties izspļāva dažādas frāzes. Beigās paņēmu savas lapiņas un uz neredzēšanos. Vai tiešām gabals atkristu, ja kāds atbildētu uz jautājumiem? Vai Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt izglītotiem pilnīgi visā?" neizpratnē ir sieviete.

Tikmēr komentāros kāds neizpratnē jautā, vai tiešām tam ir kāda nozīme, ir ērce inficēta vai nav. Pēc viņa teiktā, agrīnu zāļu tāpat neesot.

Jāpiebilst, ka pirms kāda laika tika vēstīts, ka Latvijas iedzīvotāja ziņojusi par jaunu līdzekli pret ērcēm. Tā esot kāda ultraskaņas ierīce.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:52

Jaunākās diskusijas