Džūlija Vanga atklāj ko pārsteidzošu par savu dzīvi

tautaruna.lv 28.jūlijs 2019, 16:52
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ekstrasense Džūlija Vanga, kas sevi dēvē par Tomasu, pastāstījusi, ka nāk no senas aristokrātu ģimenes.
Sociālajos tīklos Džulija atklāj, ka viņas senči bija ar uzvārdu Agarevi un tā esot sena, aristokrātiska dzimta, kurai saknes meklējamas Anglijā.

Atklājot savas ģimenes stāstu, Džūlija raksta, ka viņas vecvecmāmiņa ar māsu tika izmesta no vilciena. Vecāki izpirka savu meitu dzīvības, iedodot kareivim pēdējās dārglietas. Bērni tika vesti kopā ar citiem uz apšaudi, bet izdevās viņus glābt.

Tad meiteņu dzivēs esot parādījusies sieviete, kas viņas izaudzināja kā savējās. Džūlijas jeb Tomasa vecvecmāmiņa izauga un apprecējās ar tibetiešu mūku, no kura dzemdēja vairākus bērnus tostarp meitu Mariju, kas bija Džūlijas vecmāmiņa.

Ekstrasense bērnībā esot daudz sarakstījusies ar vecmāmiņu, taču pēc revolūcijas saikne esot tikusi zaudēta. Džūlijai nezināmu iemeslu dēļ tika aizliegts komunicēt ar vecmāmiņu.

View this post on Instagram

A post shared by Julievang.ru (@julie_vangreal) on

Jāpiebilst, ka Džulijas sekotājus foto vietnē Instagram pārsteidzis viņas stāsts. Viņi pat ierosina Vangai rakstīt biogrāfisku grāmatu, jo viņas stāstītais cilvēkiem liekas interesants. Komentētāji raksta, ka labprāt uzzinātu vēl vairāk pārsteidzošu faktu par Džūlijas dzīvi.

Jāatgādina, ka nesen ekstrasense atklāja, kādēļ ģērbjas kā vīrietis.

Iepriekš ziņojām, ka Vanga paziņoja atbalstītājiem, ka nu arī viņa sniedz savas ekstrasensa konsultācijas. Kolēģes centienus piesaistīt uzmanību savam talantam pamanīja arī igauniete Merilina Kerro, kura ieteica atbalstītājus neaizmirst, ka arī Vanga ir sākusi strādāt ar klientiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas