Naukšēnos vīrietis pēc iepirkšanās atgriežas veikalā un tiek pie 10 000 eiro

tautaruna.lv 2.maijs 2019, 20:28
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix
Simtgades loterija turpina aplaimot ar laimestiem. Kāds vīrietis labākajos gados Naukšēnos iegādājies Simtgades loterijas biļeti, kas viņu aplaimojusi ar laimestu 10 000 eiro vērtībā, informē "latloto.lv".
Laimīgā biļete iegādāta veikalā “Ievulīči”, turklāt laimētājs veikalā atgriezies atkārtoti - pa ceļam uz automašīnu tomēr urdījusi vēlme iegādāties loterijas biļeti.

Lai arī dzīvesbiedre paspējusi noteikt, ka simtgades simbols Krupis neko labu nav atnesis, šoreiz Krupis izpirka savu vainu par iepriekšējām reizēm.

Laimētājs stāstīja, ka ir Latvijas Loto klients jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem, taču nav regulārs spēlētājs - nopērkot ik pa laikam, turklāt dažādas loterijas. Simtgades loterijapiesaistījusi gan ar formu, gan saturu - proti, iespēju atbalstīt studentus.

Viena konkrēta plāna laimesta tērēšanai kungam neesot, jo esot vairākas vajadzības, kurām laimētā nauda lieti noderēs.

Jāpiebilst, ka nesen pārdošanā nonākusi piektā Simtgades loterijas sērija, kurā kā ierasts ir piecu dažādu dizainu biļetes, kuras šoreiz rotā īpašā konkursā, kas veidots sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju, atlasīti studentu darbi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:01

Jaunākās diskusijas