Kas noticis? Sieviete dusmīga, ka viņu neielaiž IKEA veikalā Rīgā

tautaruna.lv 2.maijs 2019, 14:47
 
F64
Kāda sieviete dalījusies ar nepatīkamu pieredzi, vēloties pirmo reizi apmeklēt IKEA veikalu Rīgā.

Portālā "sudzības.lv" sieviete raksta, ka viņa veikalā netika ielaista.

"Izdomājām pirmo reizi apmeklēt izslavēto IKEA, diemžēl ar smagu vilšanos. Jo netikām tālāk kā līdz ieejas durvīm, jo, redz, ar suni ieiet nedrīkst.

Suns 6kg un tika nests uz rokām, jums tie kādi aizspriedumi, vai īpaša nepatika? Saprotu, ka ar lielu Vidusāzijas vilku neiet iekšā, jo viņš var apgāzt vai ko izdarīt, bet es par savu mazo suni atbildu. Neviens cits lielveikals nekad nav licis iziet ar suni ārā, jā, uz durvīm uzlīme, un vienmēr ir loģika un saprotami izņēmumi. Tiešām vīlušies, ka apsargus mācāt ne zagļus redzēt, bet klientus ar suņiem dzīt laukā!" par IKEA apmeklējumu raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki uzsver, ka sūdzība ir nepamatota.

"Pareizi darīja. Mājdzīvniekiem ir jāsēž mājās. Kas vispār tā par modi, visur staipīt līdzi dzīvniekus? Un tu nepadomāji, ka kādam no pircējam, var būt alerģija pret spalvām?" teikts kādā komentārā.

Šo situāciju komentē arī IKEA pārstāvji. Komentāru sagatavoja Renata Dante, IKEA Sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs:

"Mums ir žēl dzirdēt, ka klientam bijusi nepatīkama pieredze. Mēs strādājam, lai sniegtu labāko iespējamo pieredzi mūsu klientiem, bet šajā situācijā apmeklētājam netika atļauts ienākt ar mājdzīvnieku, jo IKEA ēkā atrodas ne tikai veikals, bet arī restorāns, kurā dzīvnieku atrašanās nav pieļaujama drošības un higiēnas standartu dēļ. Tikai trenēti suņi-pavadoņi, kas pavada cilvēkus ar invaliditāti, var apmeklēt Rīgas veikalu."

Jāpiebilst, ka klienti ik pa laikam dusmojas par attieksmi veikalos Latvijā. Piemēram, nesen tika vēstīts par to, ka kliente pikta, kā rīkojusies pārdevēja veikalā "IKEA".

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas